Înscriere la seminarul Înțelegerea Muzicii

Înscriere la seminarul Înțelegerea Muzicii
Urmărește-ne pe Facebook!
Facebook

Galerie foto

Galeria foto despre Seminarul Înțelegerea Muzicii

Seminarul Înțelegerea Muzicii

Seminarul Înțelegerea Muzicii

Despre Noi

În locul unei prezentări despre noi, ne-am gândit să vă împărtășim gândurile noastre...


Zilnic pornim la drum, cu un mic bagaj, care conține necesarul pentru ziua respectivă. Tot așa pornim și pe calea Vieții, cu credința, speranță, dragoste, frică, cu inhibitie, cu obiceiuri învățate de la ceilalți, cu gânduri și vise. Si vine un moment în viața, când ne întâlnim cu semeni de-ai noștri, care merg în aceași direcție, au același scop, sau gânduri asemănătoare. Așa a luat naștere ideea, de a porni o inițiativă, in care un loc aparte il vor ocupa informațiile, posibilitățile de autoînvățare, metodele de prevenire, de înbunătățire a sănătății, idei care ajută la dezvoltarea personală și multe alte curiozități. Am visat la un loc, unde OMUL va fi în centrul atenției, unde respectul față de VIAȚĂ va fi pe locul primordial și paralel cu acestea Sănătatea își va ocupa locul cuvenit în viața omului.


Visam, și am pornit la drum urmărindu-ne visele. Insă nici nu ne-a trecut prin cap, că pe acest drum vom întâlni mulți oameni care urmăresc aceeași direcție cu noi. Și nici nu am bănuit că va fi un drum fără sfârșit, deoarece la fiecare întalnire întâmpinăm oportunități noi.


Este o călătorie fabuloasă, unde împreună putem atinge lucruri mărețe, putem face minuni. Scopul nostru este să înființăm un portal, cu ajutorul căruia se va constitui o comunitate, pentru toti cei care vor dori să urmeze această cale. Suntem mulți, care căutăm posibilități alternative, care dorim să devenim membrii unui club, unde accentul se pune mereu pe dezvoltarea spirituală, pe sănătătea trupului și a sufletului, pe prevenirea bolilor, și pe un stil de viață aproape de natură. Astăzi deja sunt mulți, care cu serviicile , cu experiențele, cu cunoștințele dobândite ne pot oferi un ajutor, și este foarte important ca informațiile să fie primite în mod organizat, asfel încât fiecare să poată face alegerea cea mai potrivită pentru o anumită situație, stare, boală.

Savings

Te așteptăm cu drag!


Echipa organizatorilor:


Balogh Zoltan

Benko Krisztina

Teglas Rezso

Mitruly Aniko

Kadar Zoltan Janos