Înscriere la seminarul Înțelegerea Muzicii

Înscriere la seminarul Înțelegerea Muzicii
Urmărește-ne pe Facebook!
Facebook

Galerie foto

Galeria foto despre Seminarul Înțelegerea Muzicii

Seminarul Înțelegerea Muzicii

Seminarul Înțelegerea Muzicii

Despre Duncan Lorien

Savings

Duncan Lorien este un artist cunoscut, compozitor si pedagog, care îşi trăieşte viaţa ajutând pe alţii să beneficieze de cercetările şi descoperirile sale despre învăţarea muzicii rapid şi uşor. Născut la Londra (Anglia) în 1954, a început studiile de pian clasic la vârsta de 4 ani şi a fost corist adjunct şef al şcolii Regale a Muzicii Bisericeşti de la Palatul Addington din Londra. A absolvit studii superioare de dramă şi muzică. A fost instruit în operă şi teatru timp de 3 ani.


La colegiul de formare al cadrelor didactice, el a descoperit că abordarea muzicii era prea complexă şi mult prea serioasă. De aceea a iniţiat propria abordare a subiectului. Cei 20 de ani petrecuţi în cercetarea istoriei şi a educaţiei muzicale au condus la Seminarul înţelegerea Muzicii™, lansat în întreaga lume începând din 1991. Seminarul înţelegerea Compoziţiei Muzicale™ a fost introdus pentru absolvenţii Seminarului înţelegerea Muzicii™ în 1998. Datorită cererii mari din partea absolvenţilor în 2007 a fost creat Seminarul înţelegerea Elementelor de Bază ale Cântării™ ca să poată participa oricine să înveţe tehnicile sale unice de cântat.


A lucrat ca artist, compozitor şi producător muzical cu BMG Publishing, EMI Records, Polygram, PRT Records, Chappell, Carlin, Intersong, Ocean Disque Si ARC Records. Afacerea publicărilor şi a înregistrărilor sale a adus la succesul albumelor “Architects of Time” și “Dreams of the Yes Men” alături de chitaristul Martin Daley. Ambele albume au fost redate pe posturi top de radio şi au ajuns pe locul întâi în U.K. New Age Charts, întrecând albumele de la Enya, Yanni, Rick Wakeman, Tangerine Dream şi Andy Summers din trupa The Police. Primul album “Architects of Time", numărul unu în 1989, trei ani mai târziu, în 1992 a fost încă printre primii Sase albume new age! "Dreams of the Yes Men", lansat în 1992, a ajuns pe locul întâi în prima săptămână de la lansare. Duncan compune şi interpretează multe genuri muzicale precum rock, jazz, blues şi clasic, iar în martie 2003 a lansat un nou album instrumental rock intitulat “One Life at a time.”


Compania Înţelegerea Muzicii™ a fost fondată ca răspuns la cererea sutelor de absolvenţi din întreaga lume, pentru tehnologia lui Duncan care în prezent călătoreşte în medie 240.000 km anual în jurul lumii pe cinci continente pentru a duce sistemul său simplu şi puternic la cât mai mulţi oameni.


Abordarea sa revoluţionară de a cânta, a citi şi a compune muzică a ajutat renumiţi muzicieni rock, jazz şi clasic, instructori şi profesori universitari, plus sute de începători să atingă noi culmi ale creativităţii! Prin Seminariile Înţelegerea Muzicii Duncan doreşte ca toată lumea să trăiască bucuria şi simplitatea muzicii.