Înscriere la seminarul Înțelegerea Muzicii

Înscriere la seminarul Înțelegerea Muzicii
Urmărește-ne pe Facebook!
Facebook

Galerie foto

Galeria foto despre Seminarul Înțelegerea Muzicii

Seminarul Înțelegerea Muzicii

Seminarul Înțelegerea Muzicii

Seminarul Înţelegerea Muzicii


Aceste seminarii sunt cheile care vă vor deschide uşa către lumea muzicii.

3 zile de neuitat unde se schimbă conpcepția ta despre muzica.

Cel mai rapid mod de a învăţa să citeşti partituri, să cânţi, şi să scrii melodii într-o simplă abordare pas cu pas.

Seminarul explică de unde provin următoarele idei incorecte legate de muzică:

■ Muzica este complexă şi dificil de învăţat.

■ Muzica este un subiect "serios".

■ Este nevoie de ani de zile ca să înveţi muzică.

■ Educaţia muzicală este costisitoare.

■ Muzica necesită cel puţin nişte abilităţi înnăscute, dar mai ales talent.

■ Muzica nu este pentru toată lumea.


Ce conţine Seminarul înţelegerea Muzicii™?

■ Se învaţă în totalitate denumirea notelor muzicale de pe claviatură şi tastiera chitarei din memorie, precum şi descifrarea notelor la alte tipuri de instrumente muzicale occidentale.

■ Cum se cântă toate gamele şi modurile (tipuri de game mai speciale) atât pe claviatură, cât şi pe tastiera chitarei. Zeci de game sunt uşor memorate pe timpul seminarului.

■ Cum se cântă toate acordurile atât pe claviatură, cât şi pe tastiera chitarei. Zeci de acorduri vor fi uşor memorabile pe parcursul unui seminar.

■ Explicarea simplă a fizicii sunetului şi istoria muzicii.

■ Exerciţii noi, inovative şi uşoare pentru a învăţa să vă coordonaţi mâinile şi degetele.

■ Cum să începeţi să citiţi partiturile muzicale pentru pian şi chitară în doar câteva minute, în loc de ore (chiar şi muzicienii profesionişti sunt uimiţi de acest nou sistem revoluţionar).

■ Cum să faci un program simplu de exerciţii zilnice cu o durată de 10 minute care să şi funcţioneze cu adevărat.

■ Cum să citeşti cărţi şi diagrame cu acorduri, astfel încât să poţi începe să înveţi să te acompaniezi cu instrumentul tău în timp ce cânţi.

■ Până la sfârşitul seminarului vei începe să citeşti şi să cânţi muzică compusă de Bach cu ambele mâini pe claviatură.

■ Un curs de 100 de lecţii concepute pentru un program zilnic de exerciţii, care odată finalizat, asigură fiecare absolvent asupra faptului că a maximizat potenţialul acestui seminar.

■ Nu se pretinde că absolvenţii vor cânta ca Elton John sau ca Eric Clapton după 3 zile, dar începătorii vor înţelege cum să citească notele muzicale şi cum să cânte melodii până la sfârşitul seminarului, iar muzicienii profesionişti vor ajunge la noi culmi de creativitate muzicală.

Cum se pot întâmpla atâtea în 3 zile?

Duncan Lorien a dezvoltat un sistem avansat de paşi simpli, care asigură ca toată lumea să înţeleagă pe deplin informaţiile seminarului şi ca fiecare participant să fie capabil să aplice fiecare pas înainte de a trece la următorul. Toate informaţiile primite la seminar sunt incluse într-un manual uşor de citit, cu diagrame simple. Participantul interacţionează cu manualul pe tot parcursul seminarului şi continuă interacţiunea acasă prin programul zilnic de exerciţii. Manualul seminarului este inclus în preţ.


Care este rata de absolvire?

100 %. Această rată de absolvire explică expansiunea imensă a acestei mişcări în întreaga lume, iar între timp absolvenţii transmit vestea bună familiei, prietenilor şi colegilor constând în succesul lor la acest seminar.


De ce fel de instrumente avem nevoie?

Duncan Lorien recomandă pianul ca fiind cel mai adecvat instrument pentru învăţarea rapidă a muzicii, iar dacă ai propria ta orgă electrică (sintetizator) portabilă, adu-o cu tine, deoarece ne va ajuta să ne asigurăm că toată lumea are acces la o claviatură. Eşti binevenit să aduci o chitară clasică sau acustică, deoarece informaţiile seminarului se pot aplica imediat şi la chitară. Deşi informaţiile se aplică în totalitate şi la alte instrumente, cum ar fi cele de suflat, de percuţie, ba chiar şi vocea umană, este suficient dacă aduceţi orga electrică sau chitara la seminar.

Cine ar trebui să vină la acest seminar?

Începători absoluţi, profesionişti care abordează orice stil de muzică, absolvenţi ai unei şcoli sau facultăţi de muzică cu diplomă, profesori de muzică, ba chiar şi instructori sau pedagogi, profesori care predau la conservator au participat la seminar şi au mărturisit succesul incredibil la care au avut parte. Cel mai tânăr absolvent este de numai 6 ani, iar cel mai în vârstă este de 91 de ani. Vârsta minimă recomandată este de 13 ani (în funcţie de capacităţile de studiu). Copiii mai mici vor fi luaţi în considerare pe baza unei cereri speciale în scris.


Regulile seminarului

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, există câteva reguli de bază pe care vi se solicită să le aderaţi în timp ce participaţi la un seminar emis de Duncan Lorien:

■ A nu se consuma droguri sau alcool în timpul zilelor în care se desfăşoară seminarul (participanţii care primesc medicamente prescrise sunt rugaţi să se sfătuiască cu organizatorii seminarului).

■ Oricare participant având deficienţe de citit, auz sau dificultăţi de mişcare, este rugat să se consulte cu organizatorii seminarului astfel încât să fie luate măsuri pentru a face împrejurările mai adecvate participantului respectiv.

■ Fumatul este interzis pe toată durata seminarului, dar vor fi suficiente pauze de masă şi de odihnă când se va putea ieşi în aer liber.

■ Oricare participant care nu este punctual şi nu este capabil să se ţină de program, creează o întrerupere celorlalţi participanţi. Din acest motiv participantul respectiv va fi solicitat să părăsească seminarul primind înapoi banii plătiţi.

■ Înregistrarea nu este permisă deoarece distrage atenţia participantului. Se pot lua notiţe, dar nu este nevoie, deoarece toate informaţiile sunt cuprinse în materialele seminarului care vor fi la îndemâna participanţilor.

■ Fiecare participant este rugat să anunţe urgent prezentatorul seminarului dacă are orice întrebare, confuzie, neînţelegere sau dificultate legat de informaţiile primite, astfel încât problema să fie clarificată pe deplin din prima, la faţa locului.

Preţul seminarului:

Prețul seminarului este de 1500 RON, sumă ce include cele 3 zile de curs + suportul de curs + carte de exerciții ptr 100 zile în limba română (sau la alegere în limba engleză sau maghiară) - pentru claviatură sau chitară.


Oferte și reduceri:

■ Oferta Super Early bird: cei care plătesc avansul de 300 RON înainte de 1 Decembrie 2021, beneficiează de o reducere de 400 RON, astfel costul seminarului va fi doar de 1100 RON.

■ Oferta Early bird: cei care plătesc avansul de 300 RON înainte de 1 Martie 2022, beneficiează de o reducere de 200 RON, astfel costul seminarului va fi doar de 1300 RON.

■ Recomandări: Cel care recomandă prietenilor, rudelor și aduce 5 participanți noi la seminar, beneficiază de participare gratuită.

■ Repetarea seminarului: Cei care au participat deja la seminarul Înțelegerea Muzicii din 2019 sau 2021, participă cu 50% reducere, iar dacă aduc doi participanți noi, atunci repetă cursul gratuit.


Înscriere:

Înscrierea se consideră validă în urma completării obligatorii a formularului de înscriere și achitării unui avans de 300 RON.

Limita de vârstă recomandată este de 13 ani.

Cursul va fi susținut în limba engleză și tradus în limba română de către un translator specializat atât din punct de vedere lingvistic, cât și muzical, în colaborare cu Duncan.


Câteva poveşti de succes în urma Seminarului înţelegerea Muzicii:

■ "Îţi mulţumesc Duncan pentru că ai deschis uşa, ai şters miturile şi că răspândeşti această metodă peste tot în lume împreună cu mesajul tău!" - L.S.

■ "Sunt atât de recunoscător. Mă simt eliberat dintr-o închisoare cu lecţii plictisitoare de pian la care nu înţelegeam ce sau chiar de ce învăţam ce învăţam. Când ne-ai spus că învăţăm gamele pentru a crea, chiar am început să plâng de bucurie şi am simţit uşurare după atâtea frustrări. Mulţumesc!" - C.P.

■ "Îţi mulţumesc că ai deschis uşile şi ferestrele la o altă dimensiune - deci chiar nu-mi vine să cred că am reuşit să cânt la pian cu ambele mâini!!! Sunt uimit de energia ta; abilităţile tale de comunicare, iar metodele de predare pe care le aplici sunt excelente!" - A.D.

■ "Nu numai că am dobândit o înţelegere aprofundată asupra muzicii, dar am câştigat încredere de sine şi inspiraţie de a fi o persoană mai bună. Nu-ţi pot mulţumi îndeajuns!" - E.K.

■ "Mulţumesc Duncan. Voi exersa până când voi ajunge să-mi cânt muzica mai întâi în cafenele, la pub, apoi la sala de concerte! Mi-ai arătat calea!" - E.T.

■ "Duncan îndepărtează misterele şi dificultăţile care înconjoară acest subiect: arta de a cânta muzică; şi aduce aceste cunoştinţe la toată lumea într-o manieră simplă. Mi-ai deschis posibilităţile într-o măsură în care n-aş fi crezut că este posibil!" - A.R.

■ "Vă mulţumesc foarte mult pentru acest seminar edificator. Am studiat pianul şi teoria muzicii de la vârsta de 6 ani, şi niciodată nu am înţeles si nici nu mi-au fost explicate multe dintre lucrurile cuprinse în acest seminar" - K.C.

■ "Un seminar inedit. Nu pot exprima cât de mult înseamnă pentru mine acest cadou inestimabil. Îţi mulţumesc Duncan." - N.B.

■ "Am fost atât de uimit şi entuziasmat după primele 2 ore încât m-am şi înscris imediat la seminarul de compoziţie şi mi-am cumpărat o altă chitară şi un pian electric! Vă mulţumesc foarte, foarte mult - mi s-a schimbat viaţa pe mai multe planuri pe lângă cel al muzicii - sunteţi o stea strălucitoare!" - S.H.

■ "Nu există cuvinte pentru a-mi exprima recunoştinţa faţă de tine - asta înseamnă mult mai mult pentru mine decât accesul dorit la muzică; înseamnă o revenire proaspătă la viaţă! Serios!! Mulţumesc!" - R.S.

■ "Mi-a trebuit un an întreg să studiez teoria muzicii pentru a acoperi ceea ce ai învăţat la toată lumea în 3 zile!" - N.F.

■ "Chiar şi ca profesor de muzică aveam îndoieli faţă de mine însumi şi de capacităţile mele. Acum simt că nu există limite la lucrurile pe care le pot realiza!" - D.D.

■ "Acest seminar mi-a deschis ochii la frumuseţea şi simplitatea unui fenomen care toată viaţa mi-a fost un mister. Un seminar inedit" - S.D.